DIZAJNHOLIK e-trgovina

Posjetite nas u Ilici 11 (dvorište)

Ihr Konto  Warenkorb  Kasse  
   
  Startseite » Katalog » Uvjeti korištenja Ihr Konto  |  Warenkorb  |  Kasse   
Kategorien
 (54)
-> (490)
 (22)
-> (456)

 (41)
 (6)
 (9)
 (76)
-> (266)
Neue Produkte Zeige mehr


11,470.00Kn
Schnellsuche
 
Verwenden Sie Stichworte, um ein Produkt zu finden.
erweiterte Suche
Informationen
BOX_INFORMATION_ABOUT_US
Liefer- und
 Versandkosten

Privatsphäre
 und Datenschutz

Unsere AGB's
Kontakt
Uvjeti korištenja Uvjeti korištenja


UVJETI KORIŠTENJA
Ovi uvjeti definiraju postupak narucivanja, placanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponudene na našim stranicama. Isporucitelj (Prodavatelj) je Dizajnholik, A. Jakšica 47, Zagreb, MB: 92569005, a Kupac robe je posjetitelj web shopa koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Putem web shopa Prodavatelja omogucena je kupnja svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavatelja. Cijene su izražene bez PDV-a. Dizajnholik nije u sustavu PDV-a do kraja 2007. godine. Pocetkom 2008.g. ulazimo u sustav PDV-a. Transakcijska valuta je hrvatska kuna (Kn). Prodajno mjesto nalazi se u Republici Hrvatskoj. Ukoliko posebno nije navedeno, proizvodi iz kategorije "Lampe" ne sadrže pribor za ovjes ili bazu s prikljuckom za struju te se isti, ukoliko je potrebno, posebno narucuju.

NARUCIVANJE
Proizvodi se narucuju elektronskim obrascem i neopozivi su. Ukoliko Prodavatelj nije u mogucnosti isporuciti sve narucene proizvode, isporuciti ce one koje može te e-mailom obavijestiti Kupca kada ce biti u mogucnosti isporuciti ostatak proizvoda. Važno: Ukoliko željeni proizvod postoji u nekoliko razlicitih boja ili varijanti obrade (što je navedeno u opisu proizvoda), Kupac treba specificirati u napomeni željenu boju ili varijantu obrade.

PLACANJE
Narucene proizvode s troškovima dostave Kupac ce Prodavatelju platiti kreditnom karticom, opcom uplatnicom ili virmanom. Ukoliko placate opcom uplatnicom: U rubriku „Platitelj“ upišite svoje ime, prezime i adresu. U rubriku „Primatelj“ upišite: Dizajnholik, A. Jakšica 47, 10000 Zagreb. U rubriku „Broj racuna primatelja“ upišite: 2340009-1110431981 U rubriku „Poziv na broj“ upišite: broj ponude

Ukoliko placate karticom:
Svi podaci o vašoj kartici su strogo cuvani i putuju enkripcijom koja jamci tajnost podataka i koristi najsuvremeniju tehnologiju zaštite od zloupotrebe (vidi poglavlje Tajnost podataka).
Weiter
Warenkorb Zeige mehr
0 Produkte
Bestseller
01.
02.
03.
04.
05.
06.
07.
08.
09.
10.
Angebote Zeige mehr


965.00Kn
860.00Kn
Bewertungen Zeige mehr
Es liegen noch keine Bewertungen vor
Sprachen
Croatian English Deutsch Espańol
Währungen


Sve cijene su prikazane s uključenim PDV-om


Ako imate pitanja ili primjedbe, molimo Vas obratite se našem Webmasteru.
©  Copyright 2010 www.dizajnholik.hr   Sva prava zadržana.

Korisni Linkovi

Pogledajte dio ponude u dućanu Muzeja suvremene umjetnosti,  Avenija Dubrovnik 17, Zagreb

Naša Facebook stranica