DIZAJNHOLIK e-trgovina

Posjetite nas u Ilici 11 (dvorište)

Mi Cuenta  Ver Cesta  Realizar Pedido  
   
  Inicio » Catálogo » Uvjeti korištenja Mi Cuenta  |  Ver Cesta  |  Realizar Pedido   
Categorias
 (76)
-> (266)
 (54)
-> (490)
 (22)
-> (456)

 (41)
 (6)
 (9)
Novedades más


11,470.00Kn
Búsqueda Rápida
 
Use palabras clave para encontrar el producto que busca.
Búsqueda Avanzada
Información
BOX_INFORMATION_ABOUT_US
Envios/Devoluciones
Confidencialidad
Condiciones de uso
Contactenos
Uvjeti korištenja Uvjeti korištenja


UVJETI KORIŠTENJA
Ovi uvjeti definiraju postupak narucivanja, placanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponudene na našim stranicama. Isporucitelj (Prodavatelj) je Dizajnholik, A. Jakšica 47, Zagreb, MB: 92569005, a Kupac robe je posjetitelj web shopa koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Putem web shopa Prodavatelja omogucena je kupnja svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavatelja. Cijene su izražene bez PDV-a. Dizajnholik nije u sustavu PDV-a do kraja 2007. godine. Pocetkom 2008.g. ulazimo u sustav PDV-a. Transakcijska valuta je hrvatska kuna (Kn). Prodajno mjesto nalazi se u Republici Hrvatskoj. Ukoliko posebno nije navedeno, proizvodi iz kategorije "Lampe" ne sadrže pribor za ovjes ili bazu s prikljuckom za struju te se isti, ukoliko je potrebno, posebno narucuju.

NARUCIVANJE
Proizvodi se narucuju elektronskim obrascem i neopozivi su. Ukoliko Prodavatelj nije u mogucnosti isporuciti sve narucene proizvode, isporuciti ce one koje može te e-mailom obavijestiti Kupca kada ce biti u mogucnosti isporuciti ostatak proizvoda. Važno: Ukoliko željeni proizvod postoji u nekoliko razlicitih boja ili varijanti obrade (što je navedeno u opisu proizvoda), Kupac treba specificirati u napomeni željenu boju ili varijantu obrade.

PLACANJE
Narucene proizvode s troškovima dostave Kupac ce Prodavatelju platiti kreditnom karticom, opcom uplatnicom ili virmanom. Ukoliko placate opcom uplatnicom: U rubriku „Platitelj“ upišite svoje ime, prezime i adresu. U rubriku „Primatelj“ upišite: Dizajnholik, A. Jakšica 47, 10000 Zagreb. U rubriku „Broj racuna primatelja“ upišite: 2340009-1110431981 U rubriku „Poziv na broj“ upišite: broj ponude

Ukoliko placate karticom:
Svi podaci o vašoj kartici su strogo cuvani i putuju enkripcijom koja jamci tajnost podataka i koristi najsuvremeniju tehnologiju zaštite od zloupotrebe (vidi poglavlje Tajnost podataka).
Continuar
Compras más
0 productos
Los Mas Vendidos
01.
02.
03.
04.
05.
06.
07.
08.
09.
10.
Ofertas más


1,660.00Kn
1,480.00Kn
Comentarios más
En este momento, no hay ningun comentario
Idiomas
Croatian English Deutsch Espańol
Monedas


Sve cijene su prikazane s uključenim PDV-om


Ako imate pitanja ili primjedbe, molimo Vas obratite se našem Webmasteru.
©  Copyright 2010 www.dizajnholik.hr   Sva prava zadržana.

Korisni Linkovi

Pogledajte dio ponude u dućanu Muzeja suvremene umjetnosti,  Avenija Dubrovnik 17, Zagreb

Naša Facebook stranica