DIZAJNHOLIK e-trgovina

Posjetite nas u Ilici 11 (dvorište)

My Account  Cart Contents  Checkout  
   
  Top » Catalog » Privatnost My Account  |  Cart Contents  |  Checkout   
Categories
Accessoires-> (456)
Carpets (41)
Croatian design (54)
Designart (9)
For kids (76)
For Men (22)
Furniture-> (490)
Gift voucher
Lamps-> (266)
Posters (6)
What's New? more
Broker desk lamp
Broker desk lamp
715.00Kn
Quick Find
 
Use keywords to find the product you are looking for.
Advanced Search
Information
BOX_INFORMATION_ABOUT_US
Shipping & Returns
Privacy Notice
Conditions of Use
Contact Us
Privatnost Privatnost
Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju “Dizajnholik” se obvezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Plaćanje na našim web stranicama je sigurno! Koristimo Ouroboros Payment Gateway servis za Internet naplatu (http://www.ouroboros.hr), koji koristi najsuvremenije tehnologije zaštite od zlouporaba, kao sto je sigurnosni protokol Secure Socket Layer (SSL) s najmanje 128 bitnom enkripcijom podataka, te druge tehnologije i sigurnosne procedure po najvišim standardima.Razmjena osjetljivih podataka izmedu sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem virtualne privatne mreže (VPN) koja je potpuno zastićena od neautoriziranog pristupa. Osjetljivi podaci o vasoj kreditnoj kartici dostavljaju se online izravno autorizacijskom centru.

Da je sigurna komunikacija izmedu vašeg računala i poslužitelja uspostavljena možete znati po tome što će se u dnu vašeg Internet preglednika pojaviti mala ikona u obliku lokota. Ako strelicu miša dovedete iznad lokota, pojavit će se natpis "SSL Secured", te razina enkripcije koja se koristi (128-bitna).

Privatni podaci, koje unosite na nasim web stranicama, bilo da se radi o običnim anketama ili nekom drugom obliku unošenja podataka, potpuno su sigurni. Isto tako, svi podaci koji se nalaze u našim bazama, a privatne su prirode, zastićeni su na najbolji mogući način. Vaše privatne podatke nećemo ustupiti trećim tvrtkama. Ukoliko želite možemo Vas obavještavati o novim uslugama u našoj ponudi.
Continue
Shopping Cart more
0 items
Bestsellers
01.Watt
02.Garland light
03.Wave
04.Grape
05.Latva
06.Paperbag
07.Si-type
08.Flying hooks
09.Garland white / black
10.Midsummer
Specials more
Block mini
Block mini
965.00Kn
860.00Kn
Reviews more
There are currently no product reviews
Languages
Croatian English Deutsch Espańol
Currencies


Sve cijene su prikazane s uključenim PDV-om


Ako imate pitanja ili primjedbe, molimo Vas obratite se našem Webmasteru.
©  Copyright 2010 www.dizajnholik.hr   Sva prava zadržana.

Korisni Linkovi

Pogledajte dio ponude u dućanu Muzeja suvremene umjetnosti,  Avenija Dubrovnik 17, Zagreb

Naša Facebook stranica