DIZAJNHOLIK e-trgovina

Posjetite nas u Ilici 11 (dvorište)

Mi Cuenta  Ver Cesta  Realizar Pedido  
   
  Inicio » Catálogo » Privatnost Mi Cuenta  |  Ver Cesta  |  Realizar Pedido   
Categorias
 (76)
-> (266)
 (54)
-> (490)
 (22)
-> (456)

 (41)
 (6)
 (9)
Novedades más


850.00Kn
Búsqueda Rápida
 
Use palabras clave para encontrar el producto que busca.
Búsqueda Avanzada
Información
BOX_INFORMATION_ABOUT_US
Envios/Devoluciones
Confidencialidad
Condiciones de uso
Contactenos
Privatnost Privatnost
Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju “Dizajnholik” se obvezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Plaćanje na našim web stranicama je sigurno! Koristimo Ouroboros Payment Gateway servis za Internet naplatu (http://www.ouroboros.hr), koji koristi najsuvremenije tehnologije zaštite od zlouporaba, kao sto je sigurnosni protokol Secure Socket Layer (SSL) s najmanje 128 bitnom enkripcijom podataka, te druge tehnologije i sigurnosne procedure po najvišim standardima.Razmjena osjetljivih podataka izmedu sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem virtualne privatne mreže (VPN) koja je potpuno zastićena od neautoriziranog pristupa. Osjetljivi podaci o vasoj kreditnoj kartici dostavljaju se online izravno autorizacijskom centru.

Da je sigurna komunikacija izmedu vašeg računala i poslužitelja uspostavljena možete znati po tome što će se u dnu vašeg Internet preglednika pojaviti mala ikona u obliku lokota. Ako strelicu miša dovedete iznad lokota, pojavit će se natpis "SSL Secured", te razina enkripcije koja se koristi (128-bitna).

Privatni podaci, koje unosite na nasim web stranicama, bilo da se radi o običnim anketama ili nekom drugom obliku unošenja podataka, potpuno su sigurni. Isto tako, svi podaci koji se nalaze u našim bazama, a privatne su prirode, zastićeni su na najbolji mogući način. Vaše privatne podatke nećemo ustupiti trećim tvrtkama. Ukoliko želite možemo Vas obavještavati o novim uslugama u našoj ponudi.
Continuar
Compras más
0 productos
Los Mas Vendidos
01.
02.
03.
04.
05.
06.
07.
08.
09.
10.
Ofertas más


2,966.40Kn
2,765.00Kn
Comentarios más
En este momento, no hay ningun comentario
Idiomas
Croatian English Deutsch Espańol
Monedas


Sve cijene su prikazane s uključenim PDV-om


Ako imate pitanja ili primjedbe, molimo Vas obratite se našem Webmasteru.
©  Copyright 2010 www.dizajnholik.hr   Sva prava zadržana.

Korisni Linkovi

Pogledajte dio ponude u dućanu Muzeja suvremene umjetnosti,  Avenija Dubrovnik 17, Zagreb

Naša Facebook stranica